Logo

Resultat af søgning

Brød

Brød og boller

 

Hos Kogebog.dk kan du finde alt hvad hjertet kan begære af brød. Så hvis du er til hjemmebagt brød, så kig nærmere her.

 

Ideer til brød og boller

Brød kan spises ved mange lejligheder. Server det til en suppe eller forret, spis det til morgenmaden, eller snup et nybagt stykke franskbrød, når det lille sult melder sig inden frokost. Vores erfaring siger os, at et nybagt brød hurtigt bliver spist, fordi det simpelthen smager så godt.

 

En anden fordel ved brød, er at du som oftest kan lave det dagen i forvejen, uden det bliver tørt og kedeligt ved servering. Et groft sandwichbrød kan fx sagtens spises flere dage efter at du har lavet det.

 

Vi har forsøgt at tage al det bedste brød. På kogebog.dk vil du derfor kunne finde brød i mange varianter. Vi kan dog desværre ikke have alt med fra starten. Så hvis du mangler en opskrift her på siden eller også gerne vil inspirere andre, så send os et billede og en opskrift. Det vil uden tvivl gøre os og andre brugere glade.

 

Inspiration til brød

Lige meget om du skal lave det gode rugbrød eller blot vil lave dit eget hjemmelavede morgenbrød, skal du nok blive inspireret hos os. Hvad med et simpelt rugbrød i ministørrelse til madpakken?

Du finder opskriften på minirugbrød her .

 

Så dyk ned i vores mange opskrifter, og find netop din nye yndlingsopskrift. Så er der ikke andet tilbage at sige end velbekomme og god fornøjelse med dit eget brød.

 

Opskrifter på et udvalg af brød og boller:

Bagels

Brød med kerner

Bulgurboller

Chapati

Ciabattabrød

Fastelavnsboller

Focaccia

Fødselsdagsboller

Grahamsbrød

Kartoffelscones

Koldhævde flutes

Naan – indiske fladbrød

Rugbrød med surdej

Rugbrød med gær

Hjemmelavede burgerboller

Krydderurteflutes

Osteboller

Pitabrød

Sandwichbrød

Scones

Sigtebrød, koldhævet

Speltbrød med yoghurt

 

Se her og få alle opskrifter på boller

 

Brød og boller

 


 

1 2 3 4 5 6 
1 2 3 4 5 6 
1 2 3 4 5 6 
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her