Logo

Resultat af søgning

Fjerkræ

Relateret billede

Fjerkræ er fællesbetegnelsen for fugle der holdes som husdyr i fangenskab for produktion af kød eller æg. Høns, ænder, gæs og kalkuner er de vigtigste typer af fjerkræ.

Perlehøns, vagtler, duer, fasaner, agerhøns og strudsefugle er også fjerkræ - dog på Kogebog.dk i kategorien Vildt.

De vigtigste produkter fra fjerkræ er æg og kød, men dun og fjer er også et betydeligt biprodukt hovedsagelig fra gæs og ænder.

 


 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  ... 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 
1 2 3 4 5 6 7  ... 
Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?